Ні для кого не секрет, що кліматичні особливості наших широт щорічно ставлять одну й ту ж задачу перед кожним власником транспортного засобу. Набридле питання, як обігріти салон авто в зимовий період - постає знову і знову. Особливо ця проблема дошкуляє тим, хто займається перевезеннями або будь-яким іншим чином залежить від свого авто. Ми живемо в епоху швидкості, і той, хто робить свою роботу швидше при однаковій якості, і виграє цей спринт. Це ж стосується і транспортного бізнесу. Оперативність логістики ще ніхто не відміняв.

Які ризики виникають?

Погодьтеся, без нормального обігріву салону ми ставимо собі вирок і маємо наслідки: як захололі руки на кермі, постійні застуди, дискомфорт і млявість реакції на зимовій дорозі. Крім того, дизпаливо легко замерзає на хорошому морозі, і щоранку нам доводиться подовгу приводити до тями двигун і чекати, поки в'язка субстанція в паливному баку стане придатною для використання. В результаті маємо суцільні незручності, підвищений ризик при водінні, а також потрійний знос двигуна.

Що робити?

Вирішенням цього питання може стати оснащення свого авто або автопарку свого підприємства передпусковими автономними обігрывачами. Перевага роботи даного пристрою полягає в можливості його установки без підведення додаткового джерела електроживлення. Йому вистачає доступу до основної електромережі транспортного засобу. Крім цього, в результаті ми отримуємо:

  • тепло і комфорт для водія в кабіні, а отже - його здоров'я і концентрацію на дорозі;
  • економію палива і чималих коштів на придбання синтетичних масел, які штучно запускають двигун в мороз;
  • захист двигуна від швидкого зносу, що неминуче при його примусовому запуску в мінусову погоду.

Крім того, хороший обігрівач здатний виконувати свої функції навіть при настільки крайніх показниках термометра, як - 40 градусів. Все це можливо з автономними обігрівачами від Webasto.

Тепло і зручно з Вебасто

Якщо вам немає діла до пустощів зими, але важливо доставити вантаж за призначенням, зробити це в строк, і без зайвого ризику, значить, ви зробили правильно, обравши автономні обігрівачі від Вебасто. Тому що це:

  • якість і безпека;
  • економічність і довговічність;
  • швидка окупність;
  • гарантія від виробника.

Але головною фішкою автономного опалення Webasto є можливість передпускового обігріву салону і двигуна за заданим часом. Разом з простотою налаштувань і ефективністю роботи, все це робить ваші перевезення безпечними, своєчасними, комфортними і економічно вигідними.