Тахограф на камаз

Законодавство України регулює необхідність дотримання всіх норм для водіїв автомобілів, які займаються вантажними або пасажирськими перевезеннями. Щоб уберегти водіїв від порушень правил дорожнього руху та дотримуватися обов’язкового режиму робочого дня потрібно встановлювати тахографи. Їх встановлюють на комерційний транспорт та КамАЗи. Наприклад, якщо встановити тахограф на камаз можна регулювати водіння та відпочинок водія. Адже  після декількох годин безперервного водіння повинен бути відпочинок, але про це забувається, коли потрібно наганяти графік або, коли машина ще в дорозі, а вже повинна стояти під навантаженням.


На сьогодні власники великогабаритних машин переоснащують свої авто та встановлюють тахографи, адже в старіших КамАЗах.


У сучасних КамАЗах тахограф розташовується так, щоб водій міг стежити за всім, що показує йому цей пристрій. Якщо ж такого місця немає зовсім, то тахограф на КАМАЗ доведеться самостійно знайти місце для його встановлення. А все тому, що в старіших моделях під нього місце не те що не передбачено, а навіть і не планувалося його створювати. Так що установка може зажадати деяких зусиль і витрат часу. Також потрібен буде датчик швидкості, установка якого також може зажадати масу зусиль, якщо штатного кріплення під нього немає.


Купити тахограф на камаз ви можете у нас. Ознайомитися з асортиментом ви можете в розділі тахографи або ж отримати консультацію по телефону.


Також наші спеціалісти можуть встановити тахограф на камаз або ж зробити діагностику.