Сьогодні на огляді радіостанція СВ діапазону виробництва наших партнерів-постачальників ТМ MIDLAND, а саме модель М-20. Це - мультимедійна радіостанція з розширеним функціоналом і багатим вибором налаштувань.

Зовнішній вигляд:

Перше, що ми бачимо - звичайно пакування. ТМ MIDLAND завжди залишається вірний традиціям дизайну з його біло-блакитними квітами!

Комплектація:

  • радіостанція;
  • гарнітура;
  • скоба кріплення гарнітури
  • монтажний набір кріплення самої радіостанції
  • інструкція користувача на іноземних мовах;
  • інструкція українською мовою від компанії «СВІТАХО».

Midland M-20 виконана в класичному стилі у вигляді моноблока. Конструкція перевірена часом не схильна до резонансів і досить надійна. Передня панель виконана з металу.

Ручки регулювання пластикові, виконані під колір передньої панелі. Кнопки зроблені з гуми, досить приємні на дотик, натискаються по туго і з чітким клацанням, так що випадкових натискань, швидше за все можна не боятися. Дисплей радіостанції середніх розмірів. Він виконаний за технологією Black Matrix, тобто білі (або будь-якого іншого кольору, в залежності від підсвічування) букви і цифри на чорному тлі. Це досить зручно, оскільки такий дисплей добре читається і не сліпить оператора в нічний час.

Підсвічується не тільки дисплей, але і всі інші органи управління, включаючи ручки регулювань і написи на кнопках.

Сам дисплей відображає номер каналу, сітку, частотний стандарт і інші службові символи.

У радіостанції Midland M-20 реалізований цифровий S-метр, що відображає рівень сигналу, який приймає радіостанція.

Ліворуч від дисплея розташовані 6-ти контактний роз'єм для підключення гарнітури і роз'єм USB, призначений для заряджання ваших гаджетів.

Праворуч під ручкою перемикання каналів знаходиться роз'єм для підключення зовнішньої гарнітури або Bluetooth модуля (поставляється окремо).

Вишукана і зручна гарнітура радіостанції Midland M-20 обладнана електретний мікрофон, який забезпечує чітку передачу голосу.

На задній панелі радіостанції знаходиться маркування з серійним номером, роз'єм для підключення антени, кабель живлення з роз'ємом для швидкого з'єднання, гніздо для підключення зовнішнього гучномовця і роз'єм для підключення зовнішнього S-метра.

Детальний опис функцій і органів управління доступний в Інструкції по користуванню на нашому сайті.

висновок:

Надійна, потужна радіостанція, виконана у вишуканому сучасному дизайні задовольнить потреби споживачів у повному обсязі. Широкий функціонал і сучасні мультимедійні технології радіостанції Midland M-20 відповідають вимогам.

Радіостанція Midland M-20, як і інші моделі ТМ MIDLAND доступні до придбання в нашому магазині.

Запрошуємо до співпраці дилерів, підприємства і організації

Контакти менеджера з продажу радіостанцій:

+38 (067) 361 25 31

e-mail: cbradio@taho.com.ua