Продаж: +380 (67) 802 85 83
Сервіс: +380 (67) 364 29 74
Навчання & чіп: +380 (67) 360 44 32
Кошик

Послуги

21 Jan Сервіс на виїзді
Світахо надає послуги мобільного тахосервісу для комплексного обслуговування тахографів, автономних опалювачів, кондиціонерів і рацій у зручний для перевізника час..
0 10662
21 Jan Послуги техогляду транспортних засобів
Обов’язковий технічний контроль (ОТК) – періодична перевірка технічного стану колісних транспортних засобів (КТЗ) та їх конструкції.Які транспо..
0 5468
20 Jan Установка, калібрування, тарування тахографа
 Таріровка тахографа, його установка і калібрування - основні послуги компанії «Світахо». У нас ви можете купити тахограф, його обслуговування, а також замовити р..
0 14322
19 Jan Зчитування карти водія - розшифровка тахографа
ПП «Світахо» пропонує рішення для перевізників: зчитування карти водія, розшифровка, аналіз і архівування даних з тахокарт, чіп-карт водіїв і тах..
0 19991
18 Jan Ремонт тахографа від компанії «Світахо»
Потрібен ремонт тахографа? Звертайтеся в сервісний центр «Світахо». Тільки тут працюють справжні фахівці, які виконують ремонт аналогових тахогра..
0 10626
17 Jan Послуги автоелектрика по ремонту вантажних автомобілів
На нашому СТО Ви можете отримати послуги автоелектрика вантажних автомобілів. Якісна діагностика електрообладнання дозволить оперативно знайти і ..
0 10360
09 Jan Сервісне обслуговування автокондиціонерів
У нас Ви можете здійснити обслуговування автокондиціонерів всіх марок і модифікацій.Сервіс Світахо пропонує наступні послуги:Заправка системи фреоном;Професійна діагностика і перев..
0 9181
08 Jan Ремонт автономок (автономних опалювачів)
Потрібен ремонт автономок? Тоді Ви потрапили за адресою! «Світахо» проводить професійний ремонт автономних опалювачів таких марок: Webasto, Ebers..
0 13254
07 Jan Монтаж і ремонт радіостанцій
Цікавить ремонт радіостанцій торгової марки MIDLAND? Або бажаєте купити радіостанцію і встановити в автомобіль? Тоді звертайтеся в «Світахо»!Ми є..
0 10488
05 Jan Встановлення таксометрів на автомобіль
Необхідна установка таксометрів і подальший сервіс? Тоді ви потрапили за адрес..
0 5079
Показано з 1 по 10 із 10 (1 сторінок)

 Установка тахографів в Україні

Компанія «СВІТАХО» надає широкий спектр послуг, що стосуються обслуговування технічного обладнання автомобілів, в тому числі і тахографів. Коли ви придбаєте у нас обладнання, нашими фахівцями буде виконана установка тахографів. Якщо під час експлуатації виникнуть будь-які неполадки, цей прилад можна буде відремонтувати, і він знову буде працювати як новий.

Всім своїм клієнтам компанія «СВІТАХО» надає гарантійне обслуговування і сервіс високої якості. Тарування тахографа займає мало часу і дозволяє заощадити гроші в майбутньому.

Установка тахографа прирівнюється до установки авіаційного «чорного ящика», оскільки цей прилад здатний фіксувати об'єктивну інформацію про те, протягом якого часу транспортний засіб знаходиться в русі, відображати характеристики активності водія (режим праці та відпочинку). 

Чому тахограф може врятувати вам життя?

Тахограф - це пристрій, який допомагає виміряти швидкість руху, витрачений час, пройдену відстань та контролювати моменти, коли вам можна їхати, а коли потрібно відпочивати. Тахограф підтримує в собі функції годинника і спідометра. Завдяки цьому, безпека у дорозі збільшується в рази, а життя водія значно полегшується.

Ціль запровадження цифрового тахографа:

Тахографи потрібні для того, щоб захистити водія та уникнути тривалих переїздів, котрі порушують правила безпеки транспортного руху на дорогах.

Цей прилад також зберігає сповіщення про порушень, спроби взлому системи, перевищення швидкості, калібровочних даних і інформацію про останній доступ до даних будь-якої особою.

Завдяки установці тахографів:

  • Зменшилась кількість аварій на 24%;

  • Зменшились аварії зі смертельними наслідками на 58%;

  • З'явився контроль міжнародного автотранспорту;

  • Почався правовий захист водіїв.

Допомагаємо отримати чіп-карту водія. Також читайте на нашому сайті про обробку і захист персональних даних компанії.

Записатись на сервіс